O nama

KADA SMO NASTALI?

Auto škola Peta Brzina postoji od 1993. godine. U toku dugogodišnjeg rada
kroz našu školu je prošao veliki broj kandidata, koji su postali uspešni vozaci. Uspešnost i strucnost predavača, instruktora i ispitivača ove auto škole ogleda se kroz dugogodišnji rad i veoma visok procenat položenih vozackih ispita.

KAKO RADIMO?

Teoretski deo nastave se u auto školi obavlja na u specijalno opremljenoj učionici sa 18 umreženih kompjutera, pripremljenih za kolektivnu i individualnu nastavu,uskladjeni sa novim zakonom o bezbednosti saobraćaja , takođe uz stručnu pomoć. Poligon koji koristi Auto škola nalazi se u Jablaničkoj na Ceraku. U našoj auto školi do sada je obuceno više od 8.000 zadovoljnih kandidata.

GDE SE NALAZIMO?

Auto skola PETA BRZINA Beograd nalazi se u ulici Patrijarha Joanikija 2a ,na samoj okretnici gradskog saobracaja na Vidikovcu,koja pokriva linije 23,53,56,59,89… Svojom lokacijom pokriva prostor od Barajeva do naselja Banovo brdo, Labudovo Brdo, Petlovo Brdo, Zarkovo, Zeleznik, Rakovica, Resnik, Rusanj, kao i okolna prigradska naselja na Ibarskoj magistrali.. Po broju zaposlenih i  vozila spada u red vecih Centara za obuku vozaca u Srbiji.

PO ČEMU SE RAZLIKUJEMO?

Auto škola “Peta Brzina” je jedina koja vrši obuku za  vozače svih kategorija na specijalnom trenažeru LOGITECH G25 sa kvačilom i klasičnim menjačem uz asistenciju licenciranog instruktora ili predavača.

TRADICIJA

POVERENJE

STRUČNOST

INOVATIVNOST

 • A kategorija

  Motocikl sa bočnom prikolicom ili bez nje, čija zapremina motora prelazi 125 cm3, a snaga prelazi 11 kW (18 godina i potkategorije C1 i C1E)

 • B kategorija

  Motorna vozila, osim vozila kategorije A, čija najveća dozvoljena masa nije veća od 3500 kg i koja nemaju više od osam sedišta, ne računajući sedište za vozača. (18 godina i potkategorije C1 i C1E)

 • C kategorija

  Motorna vozila za prevoz tereta čija je najveća dozvoljena masa veća od 7500 kg (uz uslov da je upravljalo vozilom potkategorije C1 ili C1E najmanje jednu godinu)

 • D kategorija

  Motorno vozilo za prevoz putnika, osim motocikla, koje ima više od osam sedišta, ne računajući sedište za vozača. (pod uslovom da je upravljao vozilom kategorije C ili C+E najmanje dve godine)

Da li tražite auto školu za polaganje vozačkog ispita?

KONTAKTIRAJTE NAS